Solrosen Hemtjänst meny

Din trygghet - vårt ansvar
välj Solrosen Hemtjänst

 

Kompetens och erfarenhet

Du och din anhörig som har utsett oss som utförare av hemtjänst får tillgång till en god kvalitet på tjänsterna och ett personligt möte i den lilla organisationen. Solrosens målsättning är att all tillsvidareanställd personal har undersköterskeutbildning eller motsvarande kompetens. Du är alltid välkommen med frågor och kan vi inte ge dig svar lotsar vi dig till rätt instans.

Trygghet

Trygghet innebär för oss att du som kund ska ha två kontaktpersoner att vända dig till och som har det övergripande ansvaret. De personerna kommer i möjligaste mån att vara de som är hos dig i din vardag. Personal som arbetar hos oss har namnbrickor med företagslogga på sig som identifierar att de är från Solrosen Hemtjänst.
För oss är det lika viktigt att dina anhöriga känner sig trygga, delaktiga samt upplever en god relation med oss som utförare.

Kvalitet

Om du har några synpunkter är du välkommen att ringa eller skriva till oss. Se "lämna dina synpunkter" längst ner till höger på denna sidan. Vi återkopplar skyndsamt till dig om hur ärendet följs upp. Vi skyndar långsamt och tar inte på oss fler uppdrag än vad vår verksamhet är dimensionerad för. Vårt mål är du som kunde får bästa trygghet och omvårdnad i vårt utförande av biståndsbeslut.

Två gånger per år får du möjlighet att delta i en utvärderingsenkät där även återkoppling ges till dig och till dina anhöriga om du vill.

Några gånger under året ordnar vi aktiviteter för våra kunder.

Arbetsglädje för oss är nöjda kunder.

Vi finns till för dig

 

 

 

Solrosen Hemtjänst,

Jungmansgatan 296 A
621 52 Visby
E-post: samordnare@solrosenhemtjanst.se