meny

Fastighetsskötare Heltid

Gotlands Vård AB är ett privat vårdföretag, inom en mindre familjeägd vårdgrupp: Skåningegård-gruppen. Vi driver en verksamhet för vuxna personer med psykiska funktionsnedsättningar. Verksamheten har tillstånd för boende med särskild service enligt Socialtjänstlagen. Vi har två separata enheter, ett boende i Burgsvik och ett boende i Havdhem. Vi söker nu en:

Fastighetsskötare, heltid

Som fastighetsskötare hos oss är du vårt ansikte utåt och du har en ytterst viktig funktion i företaget. Du ansvarar för kontakt med såväl hyresgäster som omsorgspersonal och leverantörer/entreprenörer. Du ansvarar för den yttre- och inre miljön, gällande grönytor/fastighets- och maskinunderhåll i de två enheterna i Burgsvik och Havdhem. Du samarbetar tidvis med fastighetsskötaren i Visby och bistår denne vid större underhåll.

Vi söker Dig som utöver allmänt tekniskt kunnande har en fackkompetens i grunden som t.ex. snickare, elektriker, fordon- eller maskinmekaniker eller liknande. Vi ser det som en stor fördel om Du har intresse och kunnande om energibesparande åtgärder i fastigheter.

Du ska kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt, vara strukturerad och flexibel, vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Då våra hyresgäster är omsorgstagare är det en fördel om Du tidigare erfarenhet inom omsorg. B- körkort är ett måste. 

Vi kan erbjuda dig ett varierande och självständigt arbete med skiftande och utmanande arbetsuppgifter.

Närmare upplysning om tjänsten kan Ni få av fastighetschef Mikael Yding 0470-77 61 06 eller verksamhetschef Klara Milton 0726-446 740. 

Ansökan med löneanspråk skickas via vår hemsida