meny

Sommarvikariat

Anställning

Timvikarier 
Lönesättning: individuell
Vi tillämpar kollektivavtal
Senaste ansökan 17/5

Ditt uppdrag

Arbetet hos oss handlar mycket om att motivera och stötta den enskilde i att utföra sina vardagliga göremål så självständigt som möjligt. I ditt arbete ingår det bl.a. att hjälpa till med personlig omvårdnad och hushållssysslor, att vara stöd vid kontakt med olika samhällsfunktioner,medicinhantering m.m. Som personal arbetar du utifrån den enskildes behov, önskemål och förmågor och det är viktigt att du är lyhörd och kan bidra till att skapa trygghet för de som bor här.
Vi strävar efter att arbeta utifrån innebörden av begreppet lågaffektivt bemötende vilket handlar om hur man skapar miljö präglad av lugn och positiva förväntnigar på de personaer vi arbetar med, i syfte att minska stress och problemskapande beteende.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarstagande, engagerad och har en positiv inställning. B-körkort är ett krav. Du ska kunna svenska i tal och skrift. Du bör ha god datorvana och erfarenhet av att dokumentera.

Meriterande
Utbildadad undersköterska, socialpedagog eller har annan likvärdig omsorgsutbildning samt om du har erfarenhet av arbete med personer inom SoL
Vi begär utdrag från belastningsregistret.

Ansökan 

Skicka ansökan via formuläret nedan eller per post
Klara Milton
Hoburgsvägen 41 A
623 35 Burgsvik

Vill du ha mer information kontakta gärna Klara Milton Verksamhetschef

Telefon 0498 - 49 71 00

Vi kan erbjuda övernattningsrum.

Välkommen att jobba hos oss!

Ansökan 

Namn (för- och efternamn)

Adress

Telefon

E-post

Körkort

Ja
Nej

Denna ansökan gällerBifoga CV

Bifoga personligt brev